Verlichtingsdagen Afgelast

Al 50 jaar lang zijn de Verlichtingsdagen een begrip in Aalst en omstreken.

Een evenement als de Verlichtingsdagen zetten wij dan ook neer met het hele dorp.

Maar door de huidige maatregelen en onzekerheden die het Coronavirus met zich mee brengt is het niet haalbaar om in september een omvangrijk evenement als de verlichtingsdagen plaats te laten vinden.

Er is dan ook met veel pijn in ons hart besloten dat de verlichtingsdagen op 10, 11 en 12 september 2020 niet door te laten gaan.

Dit besluit hebben wij genomen in samenspraak met de buurtverenigingen.

Het is een lastig besluit maar er is teveel onzekerheid op dit moment waardoor we deze beslissing hebben moeten nemen.

De Verlichtingsdagen zullen we dan ook verplaatsen naar 9, 10 en 11 september 2021.

In 2021 zal er geen feestweek zijn.

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid de komende tijd en zorg goed voor elkaar.

Het bestuur Oranjevereniging en Buurtverenigingen.