Programma Feestweek 2017

Woensdag 5 Juli

14:00 KINDERBINGO
Gezellige middag voor de kinderen met leuke prijzen.

19:00 KANOWEDSTRIJD ZESKAMPTEAMS
Op de Drielse Wetering zullen de buurtverenigingen (zeskampteams) ten strijde trekken tegen elkaar. Welk team is het snelste en behaalt de meeste punten.
Locatie: Drielse Wetering te Aalst. Start en Finish bij het bruggetje a/h kerkpad.

Donderdag 6 Juli

19:30 KINDERPLAYBACKSHOW
Heb je altijd al, net als je favoriete zanger(es) of groep, willen schitteren op het grote podium? Dat kan nu, in de feesttent! Opgeven kan bij Wim Oomen 06-30468723 / info@oranjeverenigingaalst.nl

Vrijdag 7 Juli

20:00 PLAYBACKSHOW (ZESKAMPTEAMS)
Welke buurtvereniging gaat de leukste, mooiste en gekste act neerzetten. Aansluitend zal er nog een optreden zijn van Feestduo KaaiGezellig en zal de avond worden afgesloten door DJ Jorrit van JVR Discoshows.

Zaterdag 8 Juli

12:30 ZESKAMP
Een leuke, gezellige en vooral sportieve middag voor de zeskampteams.
Locatie: grasveld gementbos (achter de feesttent). 12:15 uur verzamelen, start 12:30 uur.

20:00 THEORIERONDE
Welk zeskampteam beantwoordt de meeste vragen goed en behaalt de meeste punten. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden voor de zeskampteams.

21:00 FEESTAVOND
We gaan de feestweek knallend afsluiten met DJ Corne van Corne Music. Als hoogtepunt van deze avond zullen er nog optredens zijn van Arjon Oostrom en Snollebollekes. Mis deze avond niet!
Gratis entree voor leden!
Niet leden (vanaf 13 jaar) € 5,- , kinderen t/m 12 jaar € 3,-.