Koningsdag Familie Bingo

Ook in 2021 zal koningsdag anders zijn dan dat we gewend zijn.

Daarom vieren wij op 27 april samen met jullie Koningsdag vanuit huis met de Koningsdag Familie Bingo.

Via een livestream op Youtube worden de nummers getrokken en tussendoor komen de lekkerste hits uit je speakers knallen.

De bingo bestaat uit totaal 4 rondes, 2 rondes voor kinderen en 2 rondes voor volwassenen.

- Om 18.15 start de Livestream.

- Om 18.30 zullen we beginnen met de bingo.

De prijs voor een set bingo kaarten (4 kaarten) is voor leden € 2,50, voor niet leden € 5,00.

Maximaal 5 sets bingo kaarten per gezin/huishouden.

De bingo kaarten zijn gepersonaliseerd en niet overdraagbaar.

Bestel nu je Bingo kaarten door hier te klikken.

Let op er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en Op=Op!

Hoe kan je de livestream van de Bingo bekijken.

Bekijk de livestream van de Koningsdag Familie Bingo via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=2Y5WtMLoIAk

Je kunt de livestream nu ook al opzoeken. Zoek op YOUTUBE naar "Bingo Aalst".

Je kunt de livestream bekijken via elk apparaat waar YOUTUBE op zit dit kan zowel op een smartphone, tablet, laptop, pc, (Smart) TV, Chromecast, Apple TV enz...

Controleer voor aanvang van de Bingo of de stream werkt en dat je het beeld krijg te zien wat op je op de foto ziet staan.