Oranjevereniging Trouw aan Oranje organiseert elke jaar met een enthousiaste groep vrijwilligers leuke activiteiten voor jong en oud in het dorp Aalst (gld).

Naast de traditionele lampionnenoptocht op 31 januari verzorgen wij jaarlijks festiviteiten  rondom koningsdag. Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten zoals onder andere een Bombarieoptocht, Kinderoptocht, Aubade, Ballonnenwedstrijd, Fietspuzzeltocht maar ook het populaire Speelland.

Ook organiseren wij samen met de buurtverenigingen elk even jaar in september de drukbezochte verlichtingsdagen. Tijdens deze drie fantastische dagen toveren zestien buurtverenigingen de straten om in verschillende uiteenlopende thema’s.

Tijdens de oneven jaren organiseren wij in juli een feestweek. Tijdens deze week zijn er diverse activiteiten in de feesttent, zoals onder andere een playbackshow, zeskamp, kindermiddag maar ook feestavonden met artiesten.

Showing albums 3 to 4 of 4
 

Heb jij ons al op Facebook?

Naast deze website zijn wij ook actief op Facebook. Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en ontwikkelingen van Oranjevereniging Trouw aan Oranje, like dan onze Facebook Pagina!  Naar de Facebook pagina!

Ben jij al lid?

Draag jij oranjevereniging "Trouw aan oranje" uit Aalst ook een warm hart toe en wil jij ook deelnemen aan de leuke activiteiten die wij organiseren, wordt dan nu lid.

 Meld je aan!